Bemutatkozás

Bemutatkozás

Üzletünkben lehetőség van új és használt kerékpárjaink megvételére illetve az Ön használt kerékpárjának (állapotától függő) beszámítására, eladására.

Ezen felül nagy alkatrész és kiegészítő választékkal igyekszünk kielégíteni kedves vásárlóink igényeit. 

A kerékpárok javítása és üzembe helyezése, gyorsszerviz, szaktanácsadás esetén szervizünk készséggel áll rendelkezésére.

Új kerékpárok vásárlása esetén 1 év garanciát vállalunk, és üzembe helyezettállapotban adjuk át. 
Használt kerékpárok vásárlása esetén 1 hónap garanciát vállalunk és átvizsgált, felújított állapotban adjuk át őket! 

Kedvező árakkal és minőségi munkával várjuk kedves vásárlóinkat!


Rólunk

Már 17 éve várjuk kedves vásárlóinkat Dunakeszi központjában (a Fő úton) található üzletünkben, ami 2012 februárjától már egy családi vállalkozás keretein belül működik. Reméljük ez a kis változás pozitív hatással volt a bolt hangulatára, és a kiszolgálásra. Ezen kívül, 2013 márciusában bővültünk, és megnyitottuk új üzletünket Veresegyházon (Budapesti út 3/e).

Dunakeszi üzletünk:

Kerékpárok széles választékával (kb. 90 db-os kerékpár készlettel) várjuk vásárlóinkat, amelynek nagy részét üzletünk alsó szintjén, 35 négyzetméteren tekinthetik meg. Tudjuk, ez nem túl nagy, de hát sok jó bicikli, kis helyen is elfér! A felső szinten pedig újabb 35 négyzetméteren, szervizünk igényes munkával és meglehetős gyorsasággal oldja meg beteg kerékpárjának minden nemű problémáját. Sokat látott, tapasztalt szerelőink várják az Ön biciklijét is.

Veresegyházi üzletünk:

2013 márciusban nyitottuk meg itt új üzletünket , ahol a megszokott minőséggel, precizitással, odaadással, és árakkal várjuk a kedves vásárlókat, érdeklődőket. Kicsit nagyobb méretű üzletben, hasonló termékkínálatból válogathatnak itt is, valamint ugyan azon hozzáértő és tapasztalt szerelők várják javításra a bringákat.

Dunakeszin és Veresegyházon kizárólagos forgalmazói vagyunk a Trek, Gepida, CTM és a Kross kerékpároknak. Emellett, Neuzer, Ferrini, Sprint, Hauser, illetve kerékpárok is megtalálhatóak üzleteinkben. Ha valaki a meglévő készletből mégsem tudna választani, akkor ezen márkák honlapjáról, illetve a katalógusokból kiválasztott bicikliket rendelésre tudjuk hozni.

2014 ősztől új és használt SÍ és SNOWBOARD ÉRTÉKESÍTÉSSEL, KÖLCSÖNZÉSSEL ÉS SZERVIZELÉSSEL is foglalkozunk legfőképpen VERESEGYHÁZI ÜZLETÜNKBEN!


Nincs listázható termék ebben a kategóriában.