Szállítási információ

Rendelését 3-7 munkanapon belül igyekszünk teljesíteni.


A rendeléseket érkezési sorrendbe dolgozzuk fel. Ez esetben előfordulhat, hogy az Ön által rendelt termék elfogy készletünkről. Ebben az esetben, ha elfogy raktárkészletünkről a megrendelt termék, úgy a gyártótól rendeljük be, de mivel egész Magyarország egész kerékpár boltja ugyan azon gyártótól rendel ezért előfordulhat, hogy a termék az Ő raktárkészletükről is elfogy. Ha ez így történne, akkor ajánlunk Önnek hasonló árban, illetve felszereltséggel megegyező kategóriájú kerékpárt. Igyekszünk minden tudásunkkal az Ön igényeit kielégíteni, hogy elégedett vásárlóként távozzon oldalunkról.


A rendelések kiszállítási díját honlapunk automatikusan számítja, így Ön mindig pontosan tudja, mennyit kell fizetnie a rendelt áruért. Minden termék mellett megtalálja a pontos szállítási költséget. Azt is ha van, illetve azt is ha ingyenes a termék kiszállítása.


A GLS futárszolgálattal szállítunk, melynek díjai a következőek:


- Kerékpárok esetében: 2000 Ft
- Kiegészítők, szerszámok esetében, 0 Ft – 25.000 Ft-ig a szállítási díj: 1300 Ft
- Kiegészítők, szerszámok esetében 25.001 Ft-tól a szállítási díj: 0 Ft


A szállítási díj változtatásának jogát fenntartjuk azzal, hogy a módosítás a nolimitbike.hu weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát befolyásolhatja.


A megrendelt terméket - az Ügyfél előzetes jelzése alapján, melyet az online vásárlás során megjelölhet - személyesen is átveheti a Vállalkozás átvevőhelyén: a 2120 Dunakeszi, Fő út 86., illetve 2112 Veresegyház, Budapesti u. 3/E. szám alatt. Ilyen esetekben a vásárlást az áru értékén felül semmilyen kiszállítási díj nem terheli.


Futárszolgálatunk címe, elérhetősége:


GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

2351 Alsónémedi, Európa u. 2.

info@gls-hungary.com

Telefonszám: +36 1 802 0265

https://gls-group.eu/HU/hu/adatvedelmi- szabályzat